For Sale
  • For Sale
    • Antiques
    • Appliances
    • Art & Supplies
    • Baby Items
    • Bikes
    • Books
    • Business Services
    • Cameras
    • Cars
    • Cell & Smart Phones
    • Collectibles
    • Computer Products
    • Crafts & Supplies
    • DVD & Videos
    • Electronics
    • Entertainment Memorabilia
    • Furniture
    • Gift Certificates
    • Health & Beauty
    • Home & Garden
    • Jewelry
    • Miscellaneous
    • Music
    • Musical Instruments
    • Pets & Pets Supplies
    • Pottery & Glass
    • Real Estate
    • Speciality Services
    • Sporting Goods
    • Tickets
    • Timeshare
    • Tools & Hardware
    • Travel
    • Video Games
  • For Rent
    • Apartment For Rent
    • Appliances
    • Business Services
    • Cars Rental
    • Computers & Networking Rental
    • Condos For Rent
    • Construction Equipment Rentals
    • Electronics Rental
    • Furniture Rental
    • Home & Garden
    • Homes For Rent
    • Miscellaneous
    • Musical Instruments
    • Office Lease and Rental
    • Party Rental
    • Real Estate
    • Roommates
    • Short Term Rental
    • Timeshare Rental
    • Tools & Hardware
    • Vacation Rentals
  • Liquidation
    • Antiques
    • Apparel/Clothings
    • Appliances
    • Art & Supplies
    • Baby Items
    • Bikes
    • Books
    • Business Services
    • Cameras
    • Cars
    • Cell & Smart Phones
    • Collectibles
    • Computer Products
    • DVD & Videos
    • Electronics
    • Entertainment Memorabilia
    • Furniture
    • Health & Beauty
    • Home & Garden
    • Jewelry
    • Miscellaneous
    • Music
    • Musical Instruments
    • Pets & Pets Supplies
    • Pottery & Glass
    • Real Estate
    • Sporting Goods
    • Tickets
    • Timeshare
    • Tools & Hardware
    • Travel
    • Video Games
  • Wholesale
    • Antiques
    • Apparel/Clothings
    • Appliances
    • Art & Supplies
    • Automotive
    • Baby Items
    • Bikes
    • Books
    • Business Services
    • Cameras
    • Candles, Incense, Potpourri
    • Cars
    • Cell & Smart Phones
    • Collectibles
    • Computer Products
    • Crafts & Supplies
    • DVD & Videos
    • Electronics
    • Entertainment Memorabilia
    • Fashion Accessories
    • Food & Grocery
    • General Merchandise
    • Holiday & Seasonal
    • Home Decor / Housewares
    • Knives & Swords
    • Leather
    • Made In USA
    • Military Goods
    • Novelties
    • Office & School Supplies
    • Party Supplies & Greeting Cards
    • Perfume
    • Regional & Ethnic
    • Religious Items
    • Self-Defense, Security
    • Shoes & Footwear
    • Smoking Products
    • Store / Dealer Supplies
    • Sunglasses & Eyewear
    • Telephone & Cellular
    • Tools & Hardware
    • Toys & Hobbies
    • Watches
  • Garage Sale
    • Alabama
    • Alaska
    • Arizona
    • Arkansas
    • California
    • Colorado
    • Connecticut
    • Delaware
    • Dist.of Columbia
    • Florida
    • Georgia
    • Hawaii
    • Idaho
    • Illinois
    • Indiana
    • Iowa
    • Kansas
    • Kentucky
    • Louisiana
    • Maine
    • Maryland
    • Massachusetts
    • Michigan
    • Minnesota
    • Mississippi
    • Missouri
    • Montana
    • Nebraska
    • Nevada
    • New Hampshire
    • New Jersey
    • New Mexico
    • New York
    • North Carolina
    • North Dakota
    • Ohio
    • Oklahoma
    • Oregon
    • Pennsylvania
    • Rhode Island
    • South Carolina
    • South Dakota
    • Tennessee
    • Texas
    • Utah
    • Vermont
    • Washington
    • West Virginia
    • Wisconsin
    • Wyoming
  • Estate Sale
    • Alabama
    • Alaska
    • Arizona
    • Arkansas
    • California
    • Colorado
    • Connecticut
    • Delaware
    • Dist.of Columbia
    • Florida
    • Georgia
    • Hawaii
    • Idaho
    • Illinois
    • Indiana
    • Iowa
    • Kansas
    • Kentucky
    • Louisiana
    • Maine
    • Maryland
    • Massachusetts
    • Michigan
    • Minnesota
    • Mississippi
    • Missouri
    • Montana
    • Nebraska
    • Nevada
    • New Hampshire
    • New Jersey
    • New Mexico
    • New York
    • North Carolina
    • North Dakota
    • Ohio
    • Oklahoma
    • Oregon
    • Pennsylvania
    • Rhode Island
    • South Carolina
    • South Dakota
    • Tennessee
    • Texas
    • Utah
    • Vermont
    • Washington
    • West Virginia
    • Wisconsin
    • Wyoming
  •  
YourGarageSale
YourGarageSale
Register
YourGarageSale
YourGarageSale Not readable? Change text
Login
YourGarageSale
YourGarageSale
Log in
Join Us
I forgot my password
YourGarageSale
YourGarageSale
Forgot Password
YourGarageSale
YourGarageSale Not readable? Change text
YourGarageSale
YourGarageSale
Logged in
YourGarageSale
ERROR
Success
Success

Common Question

1. What can I sell on www.yourgaragesale?

Answer: Tell us about your Yard Sales, Garage Sales or anything you would like to sell online in Classified Ads.

2. How long can I list something on www.yourgaragesale.com?

Answer: As long as you like...Our Model allows you to put everything in your house or apartment you are not using online to sell and when you are ready you can auction it off at ebay at any time.

3. Can you tell me when something I want is listed?

Answer: Yes!, Just go the the My Interest Section and tell us what you are looking for. You can also take a look at our online tutorial on how to use this feature.

4. What kind of Notifications can I receive?

Answer: You can either recieve a text on your Phone or receive an email. Just tell us which one you want in your My Profile section in Posting Manager.

5. How do I stop receiving Texts and Emails from YourGarageSale?

Answer: We do not send advertisements to your Phone. If you do not want to receive Marketing and Promotional emails you can turn them off in the My Profile section.

6. What is Posting Manager?

Answer: Posting Manager is where you can tell us about your Garage Sale, Yard Sale or list something For Sale, For Free, For Trade.

7. Do I have to link my account with my Facebook Account?

Answer: No, but if you do, you can post your items in Posting Manager to your Wall anytime you want. We also will display the Facebook icon anytime you search for something and the seller is related to you on Facebook.

8. Do I have to link my account with my eBay Account?

Answer: No but if you do, you can auction off your item when ever you are ready. That is one of the big reasons to use YourGarageSale.com. If you like to use eBay, try to sell locally and get a higher price for your things. If it doesnt sell, then auction it off at eBay.

9. What does it cost to list my item on eBay?

Answer: We do not charge you anything it is free. However, normal eBay charges do apply.

10. What if I do not have an eBay account?

Answer: Then you can not use the eBay functionality. You must have an eBay and PayPal account to use this feature.

11. What is the difference between a Wholesaler, Retail account and a Personal account?

Personal Account

  • We pull items For Sale and Garage Sales from multiple souces on the Web because we interface with Craiglist, Facebook, Classified Ads and others!
  • Be notified when items of interest are available! Just tell us what you are looking for.
  • List as long as you like; one day, one week or a month. We let you decide.
  • Easy to use website with step by step instructions to help you sell your stuff.
  • We help you find local garage sales in your area.
  • Have your things listed with Google Search Engine Meta-Tags to improve the visibility of your items for Sale
  • Integration with Ebay. You list your item with www.yourgaragesale.com and when you are ready, you can auction it off at Ebay!

Retail Account

  • We submit your items to Google Search Engine to improve the visibility of your items.
  • Easy to use website with step-by-step instructions to help you sell your inventory.
  • List as long as you like...one day, one week or a month. We are THE online store for you!
  • Display your store inventory in our local search with details about your business such as location, hours of operations and accepted payment methods.
  • Integrate with Ebay: list your item with www.yourgaragesale.com and when you are ready, you can auction it off on Ebay!
  • Integrate with Facebook: this gives you the ability to announce sales and promote items on your Facebook account.
  • We can push your items to your Facebook account or auction it off on eBay anytime you are ready.
  • Use our iPhone, iPad, or Droid app that allows you to take pictures of your inventory to list on the site.
  • If you have a website, listing with www.yourgaragesale.com will help improve your position in Google's Search Engine

Wholesale Account

  • We submit your items to Google Search Engine to improve the visibility of your items.
  • Easy to use website with step-by-step instructions to help you sell your inventory.
  • List as long as you like...one day, one week or a month. We are the online store for you!
  • Display your store inventory in our local search with details about your business such as location, hours of operations and accepted payment methods.
  • Integrate with Ebay: list your item with www.yourgaragesale.com and when you are ready, you can auction it off on Ebay!
  • Integrate with Facebook: this gives you the ability to announce sales and promote items on your Facebook account.
  • We can push your items to your Facebook account or auction it off on eBay anytime you are ready.
  • Use our iPhone, iPad, or Droid app that allows you to take pictures of your inventory to list on the site.
  • Have your store inventory be display in our wholesale tab with details about your business such as location, hours you are open and what payment methods you accept.
  • If you have a website, listing with www.yourgaragesale.com will help improve your position in Google's Search Engine

12.  What should I do if there is not a category available I would like to use?

Answer:Just log a support request and we will consider it.

12.  What should I do if I have a suggestion for a Area that is not available in Search

Answer:Just log a support request and we will be happy to create it.

YourGarageSale
Your Feedback
Click here if you like us.
Click here if you do not.
Tell Us Why?
Provide a valid email address

Your Garage Sale and Yard Sale and Classified Ads Footer